Budstikken 3, 2630 Tåstrup, Tlf.: 43 35 34 20 
 
  Traditioner
 
Vi har mange traditioner i børnehaven. På de underliggende sider kan du her læse om dem.

 

Fødselsdage

Vi fejrer gerne barnets fødselsdag i børnehaven, I bestemmer hvad der serveres af mad, is og slik, men vi henstiller til at begrænse det usunde for lidt er også godt. Det vigtigste er at Jeres barn bliver fejret. Vi holder som regel fødselsdag til ”frugten”, men har I andre ønsker finder vi ud af det sammen.

 

 

 

 

Fastelavn

I ugerne op til fastelavn klipper vi pynt til et fastelavnsris. Vi slår katten af tønden fastelavnsmandag, og vi møder alle udklædte.

 

 

 

 

 

Påske

I ugerne op til påske klipper vi påskepynt. Vi holder påskefrokost, hvor børnene har mad med til et stort ”Ta’ selv bord”, i stedet for madpakker.

 

 

 

 

Overnatning for kommende skolebørn

En fredag i marts tager vi på en overraskelsestur om eftermiddagen, og kommer først tilbage til børnehaven, når de andre er gået hjem. Vi spiser aftensmad og hygger os inden sengetid.  Lørdag morgen kommer forældrene med morgenkaffe, og så spiser vi morgenmad sammen, inden alle går hjem. 

 

 

 

Børnefest

Hvert forår holdes en forældre/børnefest, hvor børnene optræder med en forestilling, som vi har arbejdet med i en månedstid før. Efter forestillingen spiser vi sammen.

 

 

 

Afslutning for kommende skolebørn

Den 31. april afholder vi afslutning for kommende skolebørn. Dagen planlægges i samarbejde med børnenes forældre. Det er denne dag der er afslutningen og derfor henstiller vi til, at I ikke har noget med at dele ud, hvis jeres barn har sidste dag i børnehaven en anden dag. Dette for at begrænse vores sukkerforbrug.

 

 

 

 

Skovbørnehave

I september/oktober holder vi skovbørnehave i 2-3 dage. Vi tager af sted hver morgen og er tilbage sidst på eftermiddagen.

 

 

 

Fotografering
En gang om året kommer der fotograf.

 

 

 

 

 

Besøg af gamleskolebørn
En eftermiddag i uge 41 inviterer vi de børn, der er startet i skolen om sommeren.

 

 

 

 

 

Bedsteforældredag.

I foråret sender børnene brev til deres bedsteforældre eller en voksen ven, hvor de inviteres til en hyggedag i børnehaven. Vi beder jer om at komme med en kuvert med frimærke, navn og adresse til dem de skal invitere.

 

 

 

December

Hele denne måned står i julens tegn. Vi klipper og klistre julepynt, synger julesange, har julekalender, juletur, julefrokost og måske besøg af julemanden. Hvert år den 13. december holder vi julehygge med Luciaoptog af de kommende skolebørn. Alt dette får I nærmere besked om i slutningen af november.Sidst opdateret 10. februar 2013